Handels- og leveringsbetingelser

eMstyles.dk er ejet af eMstyle ApS
Cvr nr. 43592068

E-mail: kundeservice@emstyle.dk
Tlf. 25798300
Etableret i 2020

Vi benytter postnord. Vi leverer i hele Danmark, Sverige og Tyskland. Pakker afsendes samme dag hvis de er bestilt inden kl. 15 på hverdage. 
Leveres normalt indfor 1-4 dage, og prisen for fragt er 36 DKK til Udleveringssted  og 48 DKK for hjemmelevering i Danmark.

Find priser til udlandet i kassen.

Hos emstyles.dk tager vi mod Betalingskort, Mobilepay og Paypal betaling. 

Pengene trækkes først fra kundens konto når varerne afsendes. 

Alle priser er incl. moms.

Hos emstyle.dk har du altid 30 dages fuld fortrydelses – og returret. 
Gælder fra den dag du modtager modtager varerne. 
Hvis man sender varer retur skal de være i samme stand som da man modtog dem. De må ikke være taget i brug.
Kunden betaler selv returporto. 

*Smykkerne i vores adventskalender kan refunderes individuelt, hver smykke refunderes som 1 ud X antal smykker der er modtaget i kalenderen. Dvs. er der fire smykker i kalenderen modtager med en fjerde del return af den samlede kalenders pris. (Eks: Pris=400kr/4 modtager retur pr smykke= 100 kr)

Vi refunderer selvfølgelig beløbet til din konto hvis du sender dine varer retur. Vi refunderer kun hvis varerne ikke er beskadiget, eller på anden måde taget skade. Vælger du at sende dine varer retur skal du skrive på E-mail: kundeservice@emstyle.dk og retunerer varerne på følgende adresee:
eMstyle
Klitvej 26
2680 Solrød Strand

Når du handler på emstyle.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret ifølge Købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Købeloven indeholder endvidere en Formodningsregel, som gælder de første 6 måneder efter købet. Det betyder, at hvis varen går i stykker inden for de første 6 måneder efter købet, er der en formodning om, at varen var defekt fra start. Det betyder samtidig, at inden for de første 6 måneder er det emstyle.dk, der skal bevise, at du har behandlet varen forkert. Efter de 6 måneder er det køberen som skal bevise, at fejlen, der klages over, var til stede på leveringstidspunktet. Se eventuelt bevisbyrde hos forbrug.dk

Hvornår skal jeg reklamere?
Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.

Persondatapolitik hos emstyle.dk ejet af eMstyle ApS 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos emstyle.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

emstyle.dk ejet illerup media indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på emstyle.dk er illerup media v/Birgitte Illerup-BuschKlitvej 26, 2680 Solrød Strand, cvr nr. 34145865

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos C-hosting , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i C-hostings datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse persondat@emstyle.dk

  • Hvorfor min konto

  Når du har registreret dig som kunde hos eMstyle har du muligheden for at tilgå siden “min konto”. På min konto har du muligheder for at se dine seneste ordre, ændre dine personoplysninger og tjekke hvor mange eM-coins du har til rådighed på givende tidspunkt. 


  Fordelene ved at have en medlemskonto hos eMstyle er du automatisk bliver en del at vores eM-coin club, som giver dig 10% af dine varens pris tilbage i eM-coins, som du så kan bruge på et senere køb. Plus du hurtig kan komme gennem betalingsprocessen da det er muligt at auto udfylde dine informationer til forsendelse, så du kun skal skrive dem første gang du handler.


  • Hvordan optjener jeg eM-coins

  Hvis du har en gyldig medlemskonto hos eMstyle er du allerede godt på vej til at optjene eM-coins. eM-coins er et medlemssystem som giver vores fantastiske faste kunder muligheder for at få 10% af deres køb tilgode til næste gang de handler hos os. Du optjener 10 coins for hver 1 DKK du bruger på shoppen(fragt er undtaget af eM-coins klubben). 


  Man vil som udgangspunkt optjene eM-coins på alle varer undtagen gavekort som ikke er en del af systemet. Hvis andre varer ikke er omfattet af systemet vil det være markeret på varesiden. 


  • Brug af eM-coins

  eM-coins kan som udgangspunkt bruges på alle varer, det gælder både nedsatte varer og normale varer, men der kan forekomme undtagelser. Hvis en varer ikke er omfattet af eM-coins klubben vil der være tydeligt markeret på varesiden. 


  eM-coins kan også bruges i sammenhæng med rabatkoder og gavekort.


  • Rettigheder i forhold til eM-coins

  eMstyle forbeholder sig retten til at til hver en tid at kunne ændre i systemets funktioner og vædisætinger, samt at fjerne systemet i både midlertidige perioder og permanent hvis følgende:


  • At eMstyle ikke kan se at der er en fortsat forretningsmæssig ide i at have systemet kørende. 
  • At eMstyle på given tidpunkt oplever stigende omkostninger og ikke længere vil kunne føre systemet videre uden tab.
  • At systemet laver fejl eller på andre måder opfører sig uforventet.

  eMstyle har også retten til at fjerne eM-coins fra enhver konto uden varsel hvis der er tegn eller tro på nogle former for snyd. Det vil også være mulighed for eMstyle at udelukke personer her fra systemet uden varsel. 


  Ved returnering eller andre former for tilbagebetaling af varer vil de svarende eM-coins også blive fjernet fra kontoen. 


  • Min konto rettigheder

  Når du opretter en konto hos emstyle giver du eMstyle lov til at gemme dine personlige oplysninger. Du kan til hver en tid slette dine personlige oplysninger ved at slette din konto. Når du sletter din konto ville du permanent miste adgang til dine data som eM-coins og andre oplysninger. Det vil sige at selv hvis du opretter en ny konto under samme mail vil det ikke være muligt at tilbagevinde dine ubrugte eM-coins eller få adgang til din ordre, da data’en vil blive permanent slettet fra eMstyles server. 


  Ønsker du at slette dine oplysninger fra eMstyle kan du trykke her:


  eMstyle har også ret til at udelukke personer fra “Min konto” hvis der er tro på at personer forsøger at bruge  “Min konto” på uhensigtsmæssige måder, eller andre måder der kan være særlige over for eMstyle eller eMstyles kunder.  • Godkender du ved oprettelse 

  Når du opretter dig på eMstyle.dk godkender du alle vores handelsbetingelser. Ydermere godkender du også at du automatisk bliver en del af vores nyhedsbrev så vi kan sende dig nyheder som gode tilbud og nye produkter. Du kan altid framelde dem igen i bunden af nyhedsbrevet hvis du ikke ønsker at modtage det mere.

Få 15% på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt en kode der giver dig 15% på dit første køb. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet modtager du som den første altid information om gode tilbud og nyheder.