Heder-land-page

Hvem er bag eMstyle?

Bag eMstyle sidder Mathilde Illerup og Oscar Illerup hver dag og arbejder på at få de fedeste smykker, bikinier, tasker mm. på shoppen. Oscar sidder til dagligt med brandudvikling, hjemmeside og meget mere der sker bag skærmen. Mathilde står primært for marketing, design og det I ser på de sociale medier. Udover os har vi Frederikke Illerup, som I ofte kan se på bl.a. tiktok og de andre sociale medier.

Har du brug for at kontakte os, så er du altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@emstyle.dk eller ringe på tlf nr. +45 25798300, der er vi altid klar til at hjælpe dig. 

Vi håber, at se dig igen på eMstyle.dk

Følg med på vores sociale medier @eMstyle.dk

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se de mest stillede spørgsmål finder du ikke svar er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på kundeservice@emstyles.dk

Vi sender din pakke samme dag, hvis du bestiller inden kl. 17 på hverdage.

Ja, du har 14 dages fuld returret. Kontakt kundeservice på kundeservice@emstyle.dk hvis du ønsker at retunerer dine varer. 

Ja, det gør vi med glæde. Bare skriv i kommentarfeltet at du ønsker indpakning. 

Få 15% på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt en kode der giver dig 15% på dit første køb. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet modtager du som den første altid information om gode tilbud og nyheder.